top of page
Tekengebied 1.png

Over Free

20180813_184628.jpg

Hallo, ik ben Free en sinds 2011 de trotse eigenaar van pilatesstudio Lequilibre.

Ik heb pilates leren kennen toen ik op zoek was naar een manier om mijn lichaam, dat nood had aan herstel en kracht, te ondersteunen.

Na de geboorte van mijn kinderen had ik immers nog weinig tijd voor voldoende zelfzorg. Omdat ik niet veel later ook door een burn-out ging, voelde ik al helemaal dat mijn eens zo sportieve lichaam ver zoek was.

Toen ook het idee van een carrière-switch zich aandiende, wist ik instinctief meteen dat het als pilatestrainer zou zijn. De puzzelstukjes vielen uiteindelijk helemaal in elkaar, toen de onderste verdieping van ons huis in Ledeberg vrij kwam en we dit konden inrichten als pilates studio.

Ondertussen wonen we 10 jaar in het groene Heusden en is de pilateservaring alleen maar beter geworden. Van zodra je toekomst op onze parking voel je de rust en energie van de natuur al inwerken.

 

In 2000 behaalde ik mijn diploma als Licentiaat in de lichamelijke opvoeding aan de UGent, wat mij een ongelofelijk goede basis heeft gegeven voor deze job.

De full certificate opleiding volgde ik bij Peak Pilates®. Dit is een PMA geregistreerd opleidingsinstituut waar de traditionele pilates wordt aangeleerd.

​​​

bottom of page