top of page

Jaarlijkse 6 Day Lente -Cleanse

Picture lemon_horizontal.jpg

De lente is een seizoen van vernieuwing, groei en een nieuw begin. Het is de perfecte tijd om de winterblues van je af te schudden en je lichaam en geest een broodnodige reset te geven die het nodig heeft.

Als je op zoek bent naar een manier om je wellness reis dit seizoen te starten, overweeg dan om deze 6-daagse lichaam en geest reiniging te proberen, begeleid door Alexandra van alexandraortiz.coach, letyoursensis.be en Free van lequilibre.be.

Alexandra is een gecertificeerde coach en welzijnsbegeleider met jarenlange ervaring in het helpen van mensen om hun leven te veranderen door middel van wellness praktijken. Als je gids door de cleanse, zal ze je de steun bieden die je nodig hebt om je doelen te bereiken en blijvende veranderingen in je leven te maken

.

Free van lequilibre.be is een gecertificeerd Pilates-instructeur en gepassioneerd door voeding en gezondheid. Onder haar begeleiding leer je hoe je voeding kunt gebruiken voor een zachte reiniging van je lichaam, of je nu veganist, vegetariër of vleeseter bent.

Samen bieden Alexandra en Free een uitgebreide benadering van wellness die u kan helpen uw gezondheidsdoelen dit voorjaar en daarna te bereiken. Aarzel niet om contact met hen op te nemen voor meer informatie en om uw reis naar een betere gezondheid en welzijn te beginnen. Zij zullen u voorzien van alle informatie die u nodig hebt om te beginnen en zullen al uw vragen beantwoorden. Dus waarom wachten? Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger mens.

Programma hoogtepunten:

Twee samenkomsten: Voor en na de cleanse organiseren we een bijeenkomst waar je je ervaringen kunt delen met mededeelnemers. Deze zorgen voor een fijn groepsgevoel en als deelnemer geef en put je inspiratie uit anderen.

 

Voedingsplanner en boodschappenlijst: We voorzien een volledig samengesteld maaltijdplan met guidelines die je gedurende de hele cleanseperiode kan volgen. Dit plan zal je lichaam voorzien van essentiële voedingsstoffen en je energiepeil hooghouden. Er is ook nog ruimte voor persoonlijke voorkeuren.

Whatsapp groep: Begeleid door Free voor vragen over de voeding tijdens deze 6-daagse.

BONUS:

Eén vrijblijvend indiviudeel coachingsgesprek in engels: online afspraak met Alexandra (certified coach) tijdens de cleanse.

Dagelijkse online meditaties in engels: Sluit je aan bij onze ochtendsessies voor geleide meditatie in onze reinigingsworkshop, waar je meditatie ontdekt, mentale helderheid versterkt terwijl je je lichaam ontgift. Ook Alexandra zal deze begeleiden.

bottom of page